torstai 18. helmikuuta 2016

Kuulumisia ja uusi harrastus

Huh hei!

Eipä oo tullut tänne kirjoiteltua kun tammikuun lopussa sairastelin itse viikon, sitte sairasti lapset eikä aikaa oo mukamas riittänyt.
Mutta juu tammikuun loppuun mennessä neljässä viikossa painoa lähti 3.3kg ja senttejä navasta 12cm. Olen tyytyväinen, etenkin tuo senttimäärä! Tuntuu jo ihan vaatetuksessa. Nyt sairastelun myötä mennyt vaan syömiset överiksi ja selkäranka hetkeksi kadonnut ja viime viikonlopun kuopuksen synttärikahvit.. noh.. kakkua söin!
Kouluun oon kyllä evääksi laittanut tai ostanut salaattia ja vesipullo kulkee myös mukana!

Ens viikoksi oon varannut kahdelle päivälle joogatunnit läheiseltä joogasalilta. Oon pitempään jo välillä kotona joogaillut mm. Yoogaian avulla ja sitten oli äidiltä lainassa kirja Joogaa laihduttajille. Siinä oli mukava se harjoitus. Niin tässä kun mietiskelin mitä aloittaisin niin tuo joogasali tuntui parhaimmalta. Tunnit on nyt merkattu kalenteriin miehen vapaapäivien mukaisesti, joten ei tule säätämistä lasten hoitojuttujen kanssa.

Ihanaa kun päivät ovat pidenneet! Ja aurinkoisia päiviäkin on taas muutama ollut. Jaksaa paljon paremmin. Kotiakin tulee paremmin hoidettua valoisalla.

Mitä teille kuuluu?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti